l wandelvakanties & trektochten   l contact   l over ons

Meer over Voettochten CONTACT wandelvakanties-2022 sto-garant corona-info wandeleiland Voettochten wandelvakanties & trektochten. Voettochten wandelvakanties & trektochten.


19 t/m 24 dec. 2022.

.

Reisdata

Maximaal 16 personen

Deelnemers

trein

Vervoer

Maastricht

Opstapplaats

€ 455,- p.p. (2-p. kamer met douche & toilet))

€ 525,- p.p. (1-p. kamer met douche & toilet)

Euro

Vraag een uitgebreide reisbeschrijving aan

Folder

Boek deze reis

Op reis

de Salm.

Midden in de Ardennen stroomt de Salm, een niet al te grote rivier van maar 30 km. lang. Bij Trois Ponts mondt hij uit in de Amblève.

In het dal van het riviertje en het aangrenzende plateau rotsformaties, een kasteel en prachtige wandelpaden.

De vallei van de Salm is

adembenemend mooi en nog

heerlijk rustig. Hellingbossen,

kleine dorpen, prachtige vergezichten en veel rust. Vanuit een prachtig gerenoveerde Ardense boerderij (4 nachten) en een voormalig hotel (laatste nacht) verkennen we in deze zes dagen de prachtige omgeving te voet. Met als extra in deze tijd van het jaar kerststallen en eenvoudige kerstverlichting. Je waant je in de jaren 50!De wandelingen.

Mooie, gedeeltelijk door onszelf uitgezette wandelingen in de omgeving van Langlire en door het stroomdal van het riviertje de Salm en de aangrenzende beekdalen. Weinig toeristen, prachtige wandelpaden door een open landschap met veel vergezichten. Er wordt per dag zo’n 3 tot 5 uur gelopen.

Op 2 dagen is er keuzemogelijkheid uit een lange of kortere route. Iedereen die graag wandelt kan aan deze wandelvakantie deelnemen.

Er wordt gelopen aan de hand van simpele routebeschrijvingen en ingekleurde stafkaartjes. Zo wordt het lopen in grote groep vermeden en kan iedereen zijn eigen tempo en rustpauzes bepalen. Onze Dafbus is altijd bij de groep en zorgt voor bagage- en aanvullend personenvervoer.

6-daagse wandelvakantie vanuit een prachtig gerenoveerde Ardense hoeve.

Dal van de Salm

Accommodatie 1

Op een mooie plek, buiten het dorp ligt Li Grègne, een mooi landhuis, en onze uitvalsbasis voor 5 dagen. De laatste dag slapen we in een ander huis aan de rand van het stadje Vielsalm. Met een uitgestrekte tuin, en een terras waar het bij mooi weer lekker zitten is. Met met binnen alle comfort en veel sfeer.Op de begane grond een grote en gezellige en sfeervolle zitruimte. Aangrenzend een even mooie eetzaal.


Op de begane grond en de eerste verdieping een aantal een- en tweepersoons slaapkamers met goede bedden. Douche, bad en toilet bij de kamer.


Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Accommodatie 2

Hier slapen we alleen de laatste nacht. Ook weer een prachtig huis (voormalig hotel) aan de rand van het stadje Vielsalm en met uitzicht op het Lac des Doyards, een uitgestrekt meer. Ook hier tuin met terras.  Binnen alle comfort en veel sfeer. Op de begane grond een grote en gezellige en sfeervolle zitruimte. Aangrenzend een even mooie eetzaal.


Op de begane grond en de eerste verdieping een aantal een- en tweepersoons slaapkamers met goede bedden. Douche, bad en toilet bij de kamer.


ardennen De dagen vóór de kerst