l Home  l Groepsreizen  l Wandelherberg  l Contact l Over ons

Voettochten wandelvakanties & trektochten. Meer over Voettochten wandelherberg_zeezicht wandelvakanties 2020 wandelvakanties 2020 CONTACT Op reis corona-info Voettochten wandelvakanties & trektochten. Verzekeringen ook nog

Vragen over een door jou bij Voettochten geboekte wandelvakantie i.v.m. het coronavirus? Op deze pagina antwoord hierop.


De stand van zaken.

De eerste reis van het zomerseizoen met als bestemming de Zuidelijke Hebriden is inmiddels geannuleerd in verband met maatregelen van de Engelse overheid.


We zijn momenteel de eerstvolgende reis (naar Wales - Offa’s Dyke Path) aan het bekijken.

Hoe zit het

met mijn reis?

Vooruitkijken vooral op langere termijn moeilijk is moeilijk. Daarom kijken we ongeveer twee weken vóór vertrek van een reis hoe de omstandigheden zijn op de vakantiebestemming.


Leidraad daarvoor is o.a. het advies van het ministerie van buitenlandse zaken. Maar ook de coronamaatregelen van het land van bestemming tellen mee.


En nog een heleboel andere factoren. Moet je in quarantaine? lukt het wel met het vliegtuig of de boot? Hoe gaat het op de overnachtingsplekken? Enz. Enz.

Je moet wel ‘coronaveilig’ op vakantie kunnen!


Hoe weet ik of mijn reis al of niet doorgaat?

We informeren de deelnemers uiterlijk twee weken vóór vertrek of hun reis al of niet door kan gaan. Maar weten we het eerder dan eerder.


Geld terug

Als de reis door ons geannuleerd wordt krijg je van ons per mail bericht. Het tot dan toe betaalde reisgeld (kan zijn aanbetaling of aanbetaling + restbetaling) wordt dan automatisch terug op je bankrekening overgemaakt.

Heb je nog niets betaald dan krijg je ook niets terug ;-)

Actueel reisadvies

Voor de actuele ontwikkelingen kun je terecht op de officiële websites van:

Buitenlandse zaken

RIVM


Vragen?

Is de uitleg op deze pagina niet voldoende? Mail ons even, we beantwoorden je vraag of vragen graag!


Update.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 5 juni 2020 - 20.44 uur.

corona info

Eerder annuleren?

Als je om wat voor reden ook eerder moet of wilt annuleren dan gelden onze reisvoorwaarden.