l Home  l Groepsreizen  l  Contact l Over ons

Voettochten wandelvakanties & trektochten. Meer over Voettochten wandelvakanties 2021 wandelvakanties 2021 CONTACT corona-info Voettochten wandelvakanties & trektochten. Verzekeringen ook nog Op reis Voettochten wandelvakanties & trektochten. reisvoorwaarden24 jan. t/m

2 februari 2022

Reisdata

Maximaal 16 personen

Deelnemers

Vliegtuig

Vervoer

Amsterdam

Opstapplaats

 € 945,- (2-pers. kamer)

toeslag 1-pers. kamer  250,-

Reissom

Vraag de uitvoerige reisbeschrijving aan

Meer info

Boek deze reis

Op reis

Het eiland.

Vooral bekend om zijn stranden, maar op 3 kilometer van de kust in het binnenland een wandelparadijs! Gelegen ten westen van de Afrikaanse kust, 14 miljoen jaar oud, vulkanisch van oorsprong, met een droog en zonnig klimaat (het hele jaar door zo’n 25 ° C.) en veel variatie in landschap. 1800 verschillende boom-, planten- en bloemensoorten. Zo groot als de provincie Utrecht maar dan met bergen, ravijnen, zandverstuivingen, bananen- plantages en

schilderachtige dorpjes.


De wandelingen.
Tijdens deze wandelvakantie verkennen we het zuidelijke deel van het eiland. Vanwege de temperatuur in deze tijd van het jaar (25 graden!) én de natuur een aanrader. Lopen in de mediterraan-subtropische warmte terwijl het in Nederland meestal vriest! Mooie, gedeeltelijk door ons zelf uitgezette wandelingen in het zuidelijke deel van Gran Canaria.

Per dag wordt 3 tot 6 uur gelopen

en een tweetal dagen is er een keuzemogelijkheid in de af te leggen route (kort of lang). Houd rekening

met hoogteverschillen (tot 750 meter per dag) en af en toe wat minder begaanbaar terrein.

10-daagse wandelvakantie. Uitvalsbasis: de zonnige zuidkant.

Voor eigen rekening;

Consumpties en eventuele uitgaven van persoonlijke aard.

Reis- en/of annuleringsverzekering.

Maaltijden en drankjes aan boord van het vliegtuig.

Op een viertal dagen vervoer (bus of taxi) naar de startplek van de wandeling en vanaf het eindpunt van de wandeling weer terug naar huis. Reken op zo’n

€ 40,- p.p..


Belangrijk:

Handbagage (afmeting 45x36x20 cm. mag gratis mee. (Moet onder een vliegtuigstoel passen, gewicht is niet belangrijk). Extra koffer mee als ruimbagage? Dat kan. Toeslag is dan € 45,- per enkele reis dus

€ 90,- totaal. (max. 23 kg.) Graag bij aanmelding opgeven. Tip: je kunt natuurlijk ook samen met iemand de koffer ‘delen’.

Gran Canaria winterzon!

 Inbegrepen:

Ontbijt, lunch of lunchpakket en de avondmaaltijden. Te beginnen met het ontbijt op de eerste en te eindigen met het lunchpakket op de laatste dag.

Chartervlucht van Amsterdam Schiphol naar Gran Canaria heen en terug.

Vervoer van vliegveld naar onze uitvalsbasis (dag 1) en terug (dag 10)

Alle overnachtingen. Voor verdere info zie onder

accommodatie.

Ontbijt, lunch of lunchpakket en de avondmaaltijden. Te beginnen met het diner op de eerste en te eindigen met het lunchpakket op de laatste dag.

Luchthavenbelasting + brandstoftoeslag

Reisbegeleiding

Routekaartjes

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

 Accommodatie.

In de uitgestrekte badplaats Playa del Ingles met veel groen (palmen in overvloed!) maar weinig authentiek ‘Canarisch’ ligt ‘ons’ bungalowpark. Van hieruit gaan we iedere dag op pad. Verblijf in bungalows met terras, veel groen en zwembaden op het complex.


Accommodatie: per vier personen een eigen huisje. Met twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden verder een badkamer met douche en toilet op de etage.


Verder een zitkamer met openslaande deuren die uitkomen op het terras met tuin waar het heerlijk zitten is..


Bloemenpracht.

In het voorjaar evenaart de bloemen-pracht op Gran Canaria die van Madeira  én de amandelbomen staan in bloei. Eén van de redenen om in deze tijd van het jaar het eiland te bezoeken. Aangevuld met de aangename temperaturen, het prettige onderkomen en de prachtige wandelingen zeker een reden om ook eens op zoek te gaan naar ‘onontdekt’ Gran Canaria!


   aar terrei

 Winterzon!

Gran Canaria.

Ja, je kunt  er ook  wandelen!

Lopen op één van de mooiste wandeleilanden van de Canarische archipel. We verkennen het binnenland en uitvalsbasis is een mooie plek niet ver  van zee.