l Home  l Groepsreizen  l  Contact l Over ons

Voettochten wandelvakanties & trektochten. Meer over Voettochten wandelvakanties 2021 wandelvakanties 2021 CONTACT corona-info Voettochten wandelvakanties & trektochten. Verzekeringen ook nog Op reis Voettochten wandelvakanties & trektochten. reisvoorwaarden


eifelgeBergte26 juli t/m 2 aug.

2 t/m 9 augustus

Reisdata

Maximaal 25 personen

Deelnemers

Eigen vervoer

Vervoer

€ 615,- p.p.

(op 2-persoons kamer)

€ 715,- p.p.

(op 1- persoons kamer)

Euro

Vraag de uitgebreide reisbeschrijving aan

Folder

Boek deze reis

Op reis

8-daagse wandelvakanties vanuit een klein dorp in het nationale park de Eifel.

De Eifel.

Een gevarieerd en prachtig middelgebergte. Vulkanisch van oorsprong en  bekend om z’n witte huisjes, prachtige rivierdalen, glooiende landschap en kleine dorpen. Lekker rustig daar met veel natuurschoon, verspreid liggende bossen, schilderachtige valleien en kronkelige weggetjes. Onze uitvalsbasis ligt niet ver van de drielandenhoek Duitsland-België-Luxemburg in het natuurpark Südeifel, in -de naam zegt het al- het zuidelijke deel van het Eifelgebergte. Malberg is een oud stadje-met-kasteel en onze uitvalsbasis ligt wat afgelegen, dus ideaal om te wandelen vanuit de voordeur in het hier prachtige dal van van de Kyll.


De wandelingen.

Mooie, gedeeltelijk door onszelf uitgezette wandelingen in de omgeving van Malberg en door het stroomdal van het riviertje de Kyll en de aangrenzende beekdalen. Weinig toeristen, prachtige wandelpaden door een open landschap met veel vergezichten. Er wordt per dag zo’n 3 tot 6 uur gelopen.


Op 2 dagen is er keuzemogelijkheid uit een lange of kortere route. Iedereen die graag wandelt kan aan deze wandelvakantie deelnemen.


Er wordt gelopen aan de hand van routebeschrijvingen en ingekleurde stafkaartjes. Zo wordt het lopen in grote groep vermeden en kan iedereen zijn eigen tempo en rustpauzes bepalen. Onze Dafbus is altijd bij de groep en zorgt voor bagage- en aanvullend personenvervoer.
Accommodatie.

Op een mooie plek, buiten het dorp ligt een voormalige hotel. Met een uitgestrekte tuin, en een terras waar het bij mooi weer lekker zitten is. Met met binnen alle comfort en veel sfeer.Op de begane grond een grote en gezellige zitruimte met de sfeer van de jaren zestig en een grote eetruimte.

Op de begane grond en de eerste verdieping een aantal een- en tweepersoons slaapkamers met goede bedden. Douche, bad en toilet bij de kamer.Inbegrepen:

Alle overnachtingen. Voor verdere info zie onder

accommodatie.

Ontbijt, lunch of lunchpakket en de avondmaaltijden. Te beginnen met het diner op de eerste en te eindigen met het lunchpakket op de laatste dag.

Reisbegeleiding

Routekaartjes


Voor eigen rekening;

Consumpties en eventuele uitgaven van persoonlijke aard.

Reis- en/of annuleringsverzekering.

Vervoer vanaf je woonplaats naar Malberg. Er is een station in de buurt en je kunt vandaar opgehaald worden met onze bus.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Malberg.