Op reis KaapVerdië-intro groen blog Foto's vakantiehuizen ardennen B&B bol.com Ook nog FAQ-veelgestelde vragen blindenreis2016

home  groepsreizen  wandelherberg  wandeleiland  contact  over ons     


Meer over Voettochten wandelherberg_zeezicht wandeleiland groepsreizen zomer najaar 2015-2016 groepsreizen zomer najaar 2015-2016 Voettochten wandelvakanties & trektochten. Contact

Afrikaproject.

SHERP is een kindertehuis voor Keniaanse kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Momenteel wonen er ruim 100 kinderen. De meeste kinderen gaan in Maralal naar de basisschool. Meer >>

en  verder…

Klussen

in de

Ardennen


Helpen bij het opknappen van ons huis in de Belgische Ardennen. Ongeveer 2 keer per jaar (meestal maart-september) voor een aaneengesloten periode van 5 dagen. Meestal zijn we met ongeveer 12 tot 14 mensen. En soms wordt er een extra midweek ingelast.


prikbord

Een heel prikbord voor

mededelingen, oproepen, vraag & aanbod enz.

Bord vol vol? Dan verdwijnt automatisch de eerst geplaatste tekst. Mail je bericht en wij zorgen voor plaatsing.

Hoe gaat het in z’n werk? Maandagmorgen 10 uur vanuit Utrecht met onze eigen bus of als de bus vol is ook per trein naar de Ardennen. Bestemming: La Terra, ons vakantiehuis. Wat vragen we?

5 uur werk per dag.


Wat krijg je ervoor terug? Vervoer van Utrecht naar de Ardennen heen en terug. Een éénpersoons slaapkamer, alle maaltijden, koffie thee en alle drankjes. Buiten de vijf uur werk kun je je eigen gang gaan (mooie omgeving!)


Er wordt gewerkt in ontspannen sfeer en tussen de middag als het even kan lekker lunchen op z’n Frans op het terras!


Op vrijdag ben je tegen 20 uur weer terug in Utrecht .

Voor data enz. Zie hiernaast onder ‘agenda’
Agenda

Eerstkomende werkweek is van maandag 7 tot en met

vrijdag 11 maart 2016.


Welke klussen?

In de tuin is er weer het nodige buitenwerk: snoeien, planten en onderhoud van de tuin.


Het in elkaar zetten van een tweetal picknick-banken.


Schilderwerk: er moeten nog een drietal deuren en kozijnen gelakt en gegrond worden. Verder een slaapkamer in de muurverf en drie deuren gronden en aflakken. En als er werk over is: buiten kan er nog heel wat geschilderd worden.


Timmerwerk:

Bij nog 3 slaapkamers moet een houten wandje gemaakt met daarop klerenhaken + spiegel. Verder timmerwerk: plinten-deurlijsten.


Timmerwerk: In elkaar zetten en plaatsen van een (hij is al klaar) houten ‘kast’ om de vuilnis-container wat uit het zicht te halen. Zodat het allemaal wat netter oogt!


Metselwerk. Er moet een nis uitgehakt worden in de voorgevel. Daarna aansmeren en dan is er plek voor beeld (dat al 8 jaar staat te wachten om geplaatst te worden!)


Rots/plantenhoeken.

Er komt weer een vrachtwagen met een lading gehakt natuursteen uit de naburige steengroeve. Met die stenen moeten rots-plantenhoeken gemaakt worden (we gebruiken planten uit de streek) en als het lukt moet er nog een muurtje gestapeld worden in de tuin.


Tuinbanken.

Er zijn er een paar versleten. Dus.. Er moeten drie banken in elkaar gezet worden. En allemaal moeten ze voorzien worden van een verflaag (dolfijngrijs!)


Schoonmaakwerk:

Meubels in de boenwas zetten. Het wassen van een aantal dekbedovertrekken en verdere schoonmaakwerk-zaamheden


Tot slot:

Interesse? stuur een
Mail: voettochten@yahoo.com