Privacy KaapVerdië-intro groen blog Foto vakantiehuizen ardennen bol.com en verder FAQ-veelgestelde vragen Blindenreis 2018

HOME  GROEPSREIZEN  WANDELHERBERG  WANDELEILAND CONTACT  OVER ONS

Voettochten wandelvakanties & trektochten. Meer over Voettochten wandelherberg_zeezicht wandeleiland wandelvakanties-2018 wandelvakanties-2018 Voettochten wandelvakanties & trektochten. CONTACT Op reis


Reis 1: 26 juli t/m 2 aug.

Reis 2: 2 t/m 9 aug.

Reisdata

Maximaal 25 personen

Deelnemers

trein

Vervoer

Amsterdam-Utrecht-Den Bosch-Eindhoven-Weert Roermond-Maastricht

Opstap-plaatsen

 € 615,- (2-pers. kamer)

 € 575,- (3-pers. kamer)

€ 545,- (4-pers. kamer)

 € 525,- (5-pers. kamer)

Reissom

 Vraag een uitgebreide reisbeschrijving aan

Folder

Boek deze reis

Op reis


Spa &

de Hautes Fagnes.

Aan de rand van de hoge Venen ligt het stadje Spa. Bekend om z’n Spa rood en Spa blauw. Een kurort met modder- en warwaterbaden. Tijdens deze wandelweken verkennen we het stadje en wijde omgeving. Niet ver van het stadje het het riviertje de Warche en de Hautes Fagnes. Het grootste hoogveengebied van Europa waar het prachtig lopen is. Gekenmerkt door indrukwekkende rotsformaties, hellingbossen en kleine dorpjes in een landschap waarin het soms lijkt of de tijd heeft stilgestaan. Een afwisselend en ideaal wandelgebied! Vanuit een prachtige villa, gelegen op 373 meter hoogte verkennen we in deze acht dagen te voet de prachtige omgeving.


De wandelingen.

Tijdens deze wandelvakantie lopen we in heuvelachtig en glooiend terrein over goed begaanbare (helling) paden. Bij minder goed weer minder begaanbaar!  We doorkruisen het dal van de Warche, maar vergeten ook het aansluitende plateau van de Fagnes e Malchamps. Iedereen die graag wandelt kan aan deze wandelvakantie deelnemen. Er wordt gelopen aan de hand van ingekleurde stafkaartjes. Zo wordt het lopen in grote groep vermeden en kan iedereen zijn eigen tempo en rustpauzes bepalen. Onze

9-persoons Dafbus is altijd bij de groep en zorgt voor bagage- en aanvullend personenvervoer en als het nodig is voor koffie-op-de-route!


Inbegrepen:

alle maaltijden (lekker eten!) te  

   beginnen met het diner op de

   eerste en te eindigen met  het    lunchpakket op de laatste dag

overnachtingen (voor meer info    zie onder accommodatie)

treinreis van elk station in

   Nederland naar de Ardennen v.v.

treinreis Pepinster - Spa (dag 4)

   Nederland naar de Ardennen v.v.

routekaartjes en  

   routebeschrijvingen

bagagevervoer.

reisbegeleiding


Voor eigen rekening;

consumpties en eventuele    uitgaven van persoonlijke aard.

reis- en/of  annulerings-    verzekering.

lakenpakket. Zelf meenemen of    te huur in het huis voor € 9,-Op de rand van de Ardennen  & de Hautes Fagnes. Spa.

Onze uitvalsbasis

Een grote villa huis met prachtige tuin. Zodra je het huis binnenkomt waan je jezelf in de sfeer van de BBC serie upstairs-down stairs. Van buiten vakwerkstijl, en binnen: de trappen, de raamkozijnen, de plafonds: eigenlijk alles ademt die heerlijke authentieke sfeer van de regio.

Gelegen aan de rand het stadje Spa op een rustige plek temidden van veel groen en een mooie tuin met terras. een prachtig en sfeervol verblijf.  

Op de begane grond: een grote sfeervolle woonkamer, met aangrenzend een ruime eetzaal. Verder een grote tuin (1500 m²!) met twee terrassen en gazon, waar het bij mooi weer lekker zitten is.

Op de begane grond en op de verdieping: vier tweepersoons en twee driepersoons slaapkamers. Bakamers met douche en toilet op de etage. Verder zijn er nog en 2 vijfpersoons slaapkamers met elk een eigen badkamers met douche, wastafel en toilet.