l wandelvakanties & trektochten   l contact   l over ons

Meer over Voettochten CONTACT wandelvakanties-2022 sto-garant corona-info wandeleiland Voettochten wandelvakanties & trektochten. Voettochten wandelvakanties & trektochten.

24 t/m 29 dec. 2022.

.

Reisdata

Maximaal 25 personen

Deelnemers

trein

Vervoer

Maastricht

Opstapplaats

€ 525,- p.p. (2-p. kamer met douche & toilet)

€ 595,- p.p. (1-p. kamer met douche & toilet)

€ 495,- p.p. (2-p. kamer douche & toilet op de etage)

€ 555,- p.p. (1-p. kamer douche & toilet op de etage}

Euro

Vraag een uitgebreide reisbeschrijving aan

Reisinfo

Boek deze reis

Op reis

de Salm.

Midden in de Ardennen stroomt de Salm, een niet al te grote rivier van maar 30 km. lang. Bij Trois Ponts mondt hij uit in de Amblève.

In het dal van het riviertje en het aangrenzende plateau rotsformaties, een kasteel en prachtige wandelpaden.

De vallei van de Salm is

adembenemend mooi en nog

heerlijk rustig. Hellingbossen,

kleine dorpen, prachtige vergezichten en veel rust. Vanuit een prachtig gelegen voormalig hotel verkennen we in deze zes dagen de prachtige omgeving te voet. Met als extra in deze tijd van het jaar kerststallen en eenvoudige kerstverlichting. Je waant je in de jaren 50!De wandelingen.

Mooie, gedeeltelijk door onszelf uitgezette wandelingen in de omgeving van Langlire en door het stroomdal van het riviertje de Salm en de aangrenzende beekdalen. Weinig toeristen, prachtige wandelpaden door een open landschap met veel vergezichten. Er wordt per dag zo’n 3 tot 5 uur gelopen.

Op 3 dagen is er keuzemogelijkheid uit een lange of kortere route. Iedereen die graag wandelt kan aan deze wandelvakantie deelnemen.

Er wordt gelopen aan de hand van simpele routebeschrijvingen en ingekleurde stafkaartjes. Zo wordt het lopen in grote groep vermeden en kan iedereen zijn eigen tempo en rustpauzes bepalen. Onze Dafbus is altijd bij de groep en zorgt voor bagage- en aanvullend personenvervoer.

6-daagse wandelvakantie vanuit een prachtig gelegen voormalig hotel.

Dal van de Salm

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

ardennen kerstreis

Accommodatie.

Een prachtig huis (voormalig hotel) aan de rand van het stadje Vielsalm en met uitzicht op het Lac des Doyards, een uitgestrekt meer. Met tuin met terras. Binnen alle comfort en veel sfeer. Op de begane grond een grote en gezellige en sfeervolle zitruimte. Aangrenzend een even mooie eetzaal.


Op de begane grond en de eerste verdieping een aantal een- en tweepersoons slaapkamers met goede bedden. Douche, bad en toilet bij de kamer.