l wandelvakanties & trektochten   l contact   l over ons

Meer over Voettochten CONTACT wandelvakanties-2022 sto-garant corona-info wandeleiland
Voettochten wandelvakanties & trektochten. Voettochten wandelvakanties & trektochten.


7 t/m 14 oktober

Reisdata

Maximaal 20 personen

Deelnemers

Trein - opstapplaats: Maastricht

Vervoer

Je kunt ook met eigen vervoer komen, dan

€ 36,- korting p.p.

Handig om te weten

Blinden & slechtzienden

 € 825,- p.p.

Begeleiders € 225,- p.p.

Euro

Vraag een uitgebreide reisbeschrijving aan

Folder

Boek deze reis

Op reis

Op de grens van Frankrijk & de Ardennen.

Daar stroomt de Semois.

Eén van de mooiste rivieren in de Ardennen. Met veel meanders, uitgesleten in de vele rotsformaties.

De vallée de Semois is adem-benemend mooi en nog heerlijk rustig. Hellingbossen, kleine dorpen, prachtige vergezichten en veel rust. In het dal zelf nog verschillende tabakschuren en een ‘vergeten’ tabaksveldje. Op 7 km. van de grens met Frankrijk en op 10 km. van het historische stadje Bouillon ligt het piepkleine dorp Ucimont. De plek van waaruit we deze 8 dagen de prachtige omgeving te voet gaan verkennen.De wandelingen.

Tijdens deze wandelvakantie lopen we in glooiend en heuvelachtig terrein terrein over goed begaanbare paden. Bij minder goed weer minder begaanbaar! We doorkruisen het dal van de Semois en de beken die erop uitkomen. maar vergeten ook het aangrenzende plateau met open bosgebied niet. Elke dag keuze uit een lange en kortere route. Een dag niet lopen? Kan ook!! Onze 9-persoons bus gaat ook mee en zorgt voor aanvullend vervoer. En tijdens de wandeling is er altijd wel een terrasje of cafeetje, of gewoon picknicken in de wei!


Midden in de week, op de ‘vrije’ dag gaan we met de bus naar het stadje Bouillon, een gezellig en authentiek stadje aan de rivier de Maas. Even rondneuzen op de plaatselijke markt, een bezoek aan het streekmuseum, een wandeling langs de rivier of even uitblazen op een terrasje onder het genot van een plaatselijk gebrouwen biertje.

8-daagse wandelvakantie

voor blinden en slechtzienden.

Belgische Ardennen Vallée de la Semois

Accommodatie

Op een mooie plek, midden in het dorpje buiten het dorp ligt een voormalige hotel. Met een uitgestrekte tuin, en een terras waar het bij mooi weer lekker zitten is. Met met binnen alle comfort en veel sfeer. Op de begane grond een smaakvol ingerichte grote en gezellige zitruimte met lekkere luie stoelen en zitbanken. Verder is er ook een grote eetruimte. We zitten niet voor niets in een voormalig hotel!


Op de de eerste verdieping een aantal een- en tweepersoons slaapkamers met goede bedden. Douche, bad en toilet bij de kamer, dus voor privégebruik.


Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Mee als begeleider?

Lees dan eerst even deze info