Privacy KaapVerdië-intro groen blog Foto vakantiehuizen ardennen bol.com en verder FAQ-veelgestelde vragen Blindenreis 2018

HOME  GROEPSREIZEN  WANDELHERBERG  WANDELEILAND CONTACT  OVER ONS

Voettochten wandelvakanties & trektochten. Meer over Voettochten wandelherberg_zeezicht_25_jaar wandeleiland wandelvakanties-2018 wandelvakanties-2018 Voettochten wandelvakanties & trektochten. CONTACT Op reis

24 t/m 31 juli

31 juli t/m 7 augustus

Reisdata

Maximaal 25 personen

Deelnemers

trein tot Heerlen, eigen bus van Heerlen naar Ammeldingen.

Vervoer

Amsterdam-Utrecht-Den Bosch-Eindhoven-Weert- Roermond-Heerlen

Opstapplaats

€ 625,- p.p.

(op 2-persoons kamer)

€ 575,- p.p.

(op 3-persoons kamer)

Euro

1-pers. kamer: € 50,- p.p..

Toeslag

Vraag de uitgebreide reisbeschrijving aan

Folder

Boek deze reis

Op reis

8-daagse wandelvakanties

vanuit een klein dorp in het

nationale park de Eifel.

De Eifel.

Een gevarieerd en prachtig middelgebergte. Vulkanisch van oorsprong en  bekend om z’n witte huisjes, prachtige rivierdalen, glooiende landschap en kleine dorpen. Lekker rustig daar met veel natuurschoon, verspreid liggende bossen, schilderachtige valleien en kronkelige weggetjes. Onze uitvalsbasis ligt niet ver van de drielandenhoek Duitsland-België-Luxemburg in het natuurpark Südeifel, in -de naam zegt het al- het zuidelijke deel van het Eifelgebergte. Ammeldingen, onze uitvalsbasis is een klein dorp niet ver van het stadje Neuerburg in het hier prachtige dal van het riviertje de Enz.


De wandelingen.

Mooie, gedeeltelijk door onszelf uitgezette wandelingen in de omgeving van Ammeldingen en door het stroomdal van het riviertje de Enzen de aangrenzende beekdalen. Weinig toeristen, prachtige wandelpaden door een open

landschap met veel vergezichten. Er wordt per dag zo’n 3 tot 6 uur gelopen. Op 2 dagen is er keuzemogelijkheid uit een lange of kortere route. Iedereen die graag wandelt kan aan deze wandelvakantie deelnemen.

Er wordt gelopen aan de hand van routebeschrijvingen en ingekleurde stafkaartjes. Zo wordt het lopen in grote groep vermeden en kan iedereen zijn eigen tempo en rustpauzes bepalen. Onze 9-persoons Dafbus is altijd bij de groep en zorgt voor bagage- en aanvullend personenvervoer.
Accommodatie.

Aan de rand van het dorp ligt een prachtige plek het voormalige hotel Barthel. Met een uitgestrekte tuin, en een terras waar het bij mooi weer lekker zitten is. Met met binnen alle comfort en veel sfeer.Op de begane grond een grote en gezellige zitruimte met de sfeer van de jaren zestig en een grote eetruimte.

Op de begane grond en de eerste verdieping een aantal tweepersoons en driepersoons slaapkamers met goede bedden. Douche, bad en toilet bij de kamer of op de etage.


Inbegrepen:

Op dag 1 en 8 treinreis van    opstapplaats in Nederland naar

   Heerlen v.v.

Op dag 1 en 8: Van Heerlen naar

   Ammeldingen (eigen bus)

Reisbegeleiding                  

Routekaartjes

Alle overnachtingen.

   Voor verdere info zie onder    accommodatie.

Ontbijt, lunch of lunchpakket en    diner. Te beginnen

   met het diner op de

   tweede en te eindigen met het    ontbijt/lunchpakket op de laatste

   dag.


Voor eigen rekening:

Consumpties en eventuele    uitgaven van persoonlijke aard.

Reis- en/of    annuleringsverzekering.


EIFELgeBergte AMMELDINGEN.