l Home  l Groepsreizen  l  Contact l Over ons

Voettochten wandelvakanties & trektochten. Meer over Voettochten wandelvakanties 2021 wandelvakanties 2021 CONTACT corona-info Voettochten wandelvakanties & trektochten. Verzekeringen ook nog Op reis Voettochten wandelvakanties & trektochten.eifelgeBergte9 t/m 16 juli

Reisdata

Maximaal 18 personen

Deelnemers

Eigen vervoer

Vervoer

€ 595,- p.p.

(op 2-persoons kamer)

€ 645,- p.p.

(op 1- persoons kamer)

Euro

Vraag de uitgebreide reisbeschrijving aan

Folder

Boek deze reis

Op reis

8-daagse wandelvakanties vanuit een dorpje aan de rand van het nationale park de Eifel.

De Eifel.

Een gevarieerd en prachtig middelgebergte. Vulkanisch van oorsprong en  bekend om z’n witte huisjes, prachtige rivierdalen, glooiende landschap en kleine dorpen. Lekker rustig daar met veel natuurschoon, verspreid liggende bossen, schilderachtige valleien en kronkelige weggetjes. Onze uitvalsbasis ligt niet ver van de drielandenhoek Duitsland-België-Luxemburg in het natuurpark Südeifel, in -de naam zegt het al- het zuidelijke deel van het Eifelgebergte. Ammeldingen, onze uitvalsbasis is een klein dorp niet ver van het stadje Neuerburg in het hier prachtige dal van het riviertje de Enz.


De wandelingen.

Mooie, gedeeltelijk door onszelf uitgezette wandelingen in de omgeving van Schleiden en door het stroomdal van het riviertje de Olef en de aangrenzende beekdalen. Prachtige wandelpaden door een open landschap met veel vergezichten. En… we lopen ook delen van de Eifelsteig, hét langeafstandswandelpad van de Eifel. Er wordt per dag zo’n 3 tot 6 uur gelopen.


Op 3 dagen is er keuzemogelijkheid uit een lange of kortere route. Iedereen die graag wandelt kan aan deze wandelvakantie deelnemen.


Er wordt gelopen aan de hand van routebeschrijvingen en ingekleurde stafkaartjes. Zo wordt het lopen in grote groep vermeden en kan iedereen zijn eigen tempo en rustpauzes bepalen. Onze Dafbus is altijd bij de groep en zorgt voor bagage- en aanvullend personenvervoer.
Accommodatie.

Aan de rand van het dorp ligt een prachtige plek het voormalige hotel Höddelbusch. Met een terras waar het bij mooi weer lekker zitten is. Met met binnen alle comfort en veel sfeer.Op de begane grond een grote en gezellige zitruimte met de sfeer van de jaren zestig en een grote eetruimte.

Op de begane grond en de eerste verdieping een paar tweepersoons en een groot aantal eenpersoons slaapkamers met goede bedden. Douche, bad en toilet bij de kamer of op de etage.Inbegrepen:

Alle overnachtingen. Voor verdere info zie onder

accommodatie.

Ontbijt, lunch of lunchpakket en de avondmaaltijden. Te beginnen met het diner op de eerste en te eindigen met het lunchpakket op de laatste dag.

Reisbegeleiding

Routekaartjes


Voor eigen rekening;

Consumpties en eventuele uitgaven van persoonlijke aard.

Reis- en/of annuleringsverzekering.

Vervoer vanaf je woonplaats naar Schleiden.          

Bijdrage garantefonds (€ 15,- per boeking)

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

SCHLEIDEN.

Dit is een Corona aangepaste reis.

-Kom je alleen dan een 1-pers. kamer.

-Ook 2-pers kamers als je met 2 bent.

-Accommodatie geschikt voor 1,5 meter afstand

-Schoonmaak volgens RIVM regels

-Kom met eigen vervoer

-Maximaal 18 deelnemers

-