l Home  l Groepsreizen  l  Contact l Over ons

Voettochten wandelvakanties & trektochten. Meer over Voettochten wandelvakanties 2021 wandelvakanties 2021 CONTACT corona-info Voettochten wandelvakanties & trektochten. Verzekeringen ook nog Op reis Voettochten wandelvakanties & trektochten.

NIEUW!

The Southern Hebredis.

Acht ´vergeten´ eilanden ter hoogte van de zuidwest kust van Schotland. Islandhopping! Van eiland naar eiland met de boot. Prachtige wandelingen door natuurgebieden, over strand en door de heuvels. We overnachten op bijzondere plekken, vaak de enige plek op het eiland waar je kunt overnachten. Het kleinste eiland heeft 120 inwoners, het grootste 6000. We starten in het havenplaatsje Oban op het Schotse vasteland en eindigen in Androssan, ook vasteland. Daartussenin acht mooie eilanden met ieder zijn eigen landschap en eigen sfeer. Eén overeenkomst: prachtige natuur en flora en fauna otters, zeehonden Jan van Genten enz. Ga mee op trektocht, veel toeristen zul je niet tegenkomen!

Data & prijs begin oktober op deze plek. meer info


Wandelvakanties & trektochten 2021             2022 Zuidelijke-Hebriden

Zomer

Eifelgebergte - Malberg.

8-daagse wandelvakanties vanuit een voormalig hotel aan de rand van het nationale park de Eifel. We verkennen mooie delen van het dal van het riviertje de Kyll en het prachtige gebied eromheen. Iedere dag afwisselende wandelingen in heuvelachtig terrein!

Reis 1: 29 juli t/m 5 augustus

Reis 2: 5 t/m 12 augustus

1 oktober meer info op deze plek


Ameland.

Wandelvakantie voor blinden & slechtzienden.

Een prachtig elegen vakantiehuis op 500 meter van het strand is de uitvalsbasis voor deze wandelvakantie. Van hieruit mooie en afwisselende wandelingen door de naaldbossen, over het strand, langs de kwelders en het wad. Een- of tweepersoons kamers en je hond kan mee.

24 sept. t/m 1 oktober.

€ 695,- of € 195,-  

Volgeboekt!


Rondom de Kerst

Op de grens van Luxemburg en de Ardennen - Montleban.

5-daagse wandelvakantie vanuit een prachtig gelegen landhuis aan de rand van he dorpje Montleban. We verkennen mooie delen van ‘vergeten’ stuk België. Iedere dag prachtige en afwisselende wandelingen in heuvelachtig terrein!


Reis 1: € 385,-

5-dgse wandelvakantie

20 t/m 24 dec. meer info

Beschikbaar.

Reis 2: €465,-

6-dgse wandelvakantie

24 t/m 29 dec. meer info

Beschikbaar.


Bijzonder & avontuurlijk!

Kaapverdië.

São Vicente & Santo Antão.

november/december

Lopen op twee van de bovenwindse eilanden.

Een andere wereld, lopen over kleine paadjes door een prachtig landschap  Maak kennis met de plaatselijke bevolking en geniet van de rust en prachtige natuur. Een aanrader!

Doorgaan van deze reis is afhankelijk van aanpassing reisadvies van de rijksoverheid. Wordt eind september verwacht. Dan meer info en precieze data op deze plek!

Weer terug!

Coast-to-Coast.

17-daagse trektocht door van de west- naar de oostkust van Engeland door drie nationale parken.

Legendarische trektocht. En met Voettochten loop je hem helemaal!

Data & prijs begin oktober op deze plek. meer info


NIEUW!

Schotland. The Small Isles & Skye.

Lopen gecombineerd met Islandhopping: 6 eilanden, een stukje Schots vasteland en een 15-daagse trektocht. Een bijzondere tocht want we maken kennis met een aantal bijzondere eilanden. Weinig bewoners (op de grootste van de small isles women 123 mensen), een prachtige natuur (bijna alle eilanden zijn in het bezit van de Britse Natuurmonumenten). En op de meeste eilanden zijn auto’s niet welkom.15 dagen trekken dus ver van de bewoonde wereld waar de vaste telefoon nog de baas is!

Data & prijs begin oktober op deze plek. meer info


Montleban - kerst - 2021 Small Isles & Skye