Privacy KaapVerdië-intro groen blog Foto vakantiehuizen ardennen bol.com en verder FAQ-veelgestelde vragen Blindenreis 2018

HOME  GROEPSREIZEN  WANDELHERBERG  WANDELEILAND CONTACT  OVER ONS

Voettochten wandelvakanties & trektochten. Meer over Voettochten wandelherberg_zeezicht wandeleiland wandelvakanties-2018 wandelvakanties-2018 Voettochten wandelvakanties & trektochten. CONTACT Op reis

Winterzon 2019

El Hierro.

12-daagse wandelvakantie op het kleinste Canarische eiland.  

El Hierro is het kleinste en meest westelijke eiland van de Canarische archipel; het is zelfs het meest westelijke puntje van Europa.

Wij zijn er al vaker geweest en kennen het eiland. Tijdens deze 12-daagse trektocht laten we je kennis maken met de mooiste plekken op El Chiquita zoals het eiland ook wel genoemd wordt, We verkennen het eiland van noord naar zuid door een prachtig en afwisselend landschap.

19 t/m 30 januari

€ 1185,- info

Volgeboekt!

Krokusvakantie

Trektocht langs

de Ourthe

In 6 dagen volgen we de midden en benedenloop van deze prachtige Ardennenrivier.Iedere dag een mooie wandeling en

´s avonds lekker bijkomen bij de open haard in La Terra, het eigen huis van Voettochten. Lekker eten en slapen op een- of tweepersoons kamers. Treinreis vanuit Nederlnd is inbegrepen.

17  t.m 22 februari

Vanaf € 495,- info

Beschikbaar.
NIEUW!

The Southern Hebredis.

Acht ´vergeten´ eilanden ter hoogte van de zuidwest kust van Schotland. Islandhopping! Van eiland naar eiland met de boot. Prachtige wandelingen door natuurgebieden, over strand en door de heuvels. We overnachten op bijzondere plekken, vaak de enige plek op het eiland waar je kunt overnachten. Het kleinste eiland heeft 120 inwoners, het grootste 6000. We starten in het havenplaatsje Oban op het Schotse vasteland en eindigen in Androssan, ook vasteland. Daartussenin acht mooie eilanden met ieder zijn eigen landschap en eigen sfeer. Eén overeenkomst: prachtige natuur en flora en fauna otters, zeehonden Jan van Genten enz. Ga mee op trektocht, veel toeristen zul je niet tegenkomen!

23 juni t/m 7 juli

€ 1565,- vraag ino aan

Nog 6 plaatsen!


Zomer

Hautes Fagnes - Spa.

In 8-daagse wandelvakanties vanuit een stijlvol en prachtig gelegen landhuis aan de rand van het stadje Spa. We verkennen de hoge Venen het het dal van het riviertje de Warche. Iedere dag prachtige wandelingen!

Reis 1: 26 juli t/m 2 augustus

Reis 2: 2 t/m 9 augustus

Vanaf € 535,- info  

Beschikbaar.


Shetland-Orkney-eilanden

Belevenis!  

Schotland.

De Orkney & Shetland eilanden.

Deze eilanden zijn er voor de natuurliefhebbers. Lopen op mooie en ruige plekken. Je maakt kennis met een nog ongerepte eilandengroep ten noorden van Schotland. Tijdens deze wandelvakantie maken we in totaal kennis met 11 eilanden van beide eilandgroepen samen. Meer lukt niet in 16 dagen! Soms ga je van het ene naar het andere eiland met de boot. Andere eilanden zijn via een dam dijk of brug met elkaar verbonden. En op elk eiland prachtige natuur met aan de kust de lieflijk aandoende vissers-plaatsjes.

16 t/m 31 augustus 2019

€ 1725,- info

Beschikbaar.Wandelvakanties & trektochten. El Hierro Ourthe Spa - zomer 209 reis Aanvraag folder