over ons

welkom op voettochten.nl

Deze site is het resultaat van 35 jaar te voet door heel Europa, Kaapverdië en Turkije. Voettochten was tot 31 december 2023 een reisorganisatie. Op onze eigen manier pionierden we met groepen door afgelegen gebieden en over ‘ver-weg’ eilanden. Zo ontdekten we heel wat mooie en vaak afgelegen plekken. Het resultaat vind je op deze site. Op voettochten.nl uitgebreide informatie over wandelen op eilanden en in afgelegen gebieden. Of je nu op zoek bent naar tropische eilanden, ruige natuur of bijzondere routes, deze site biedt een schat aan wandelinspiratie.

hier ondek je

..de mooiste plekjes om te voet te verkennen, van het eiland Islay in Schotland tot het piepkleine Brava in Kaapverdië. Ook kun je inspiratie opdoen voor wandelavonturen op de Canarische Eilanden en andere zonnige bestemmingen. Bovendien bevat de site handige affiliatelinks voor wie graag zijn wandelschoenen aantrekt en op pad gaat! Info die we graag door geven zodat jij ook avontuurlijk op reis kunt. Veel inhoud, veel tips. Mocht je er niet uitkomen of wil je reisinfo?

dat kan

..zie onder contact. Ook hier helpen we je graag. Voettochten.nl nieuwe stijl is in opbouw. Wekelijks komen er nieuwe onderwerpen bij. We starten met de Schotse, Kaapverdische en Canarische eilanden. En over een maandje breiden we uit. Binnenkort zijn ook jouw tips welkom. En mocht je alvast een voorproefje willen hebben kijk dan even op  https://www.voettochten2.nl, onze ‘oude’ site die ook online blijft. Veel lees- en kijkplezier! 

Scroll naar boven